Apple Iphone Xr

Apple iPhone XR'nize kişi ekleme ve kaldırma (Eğiticiler)

Bu kılavuz, Apple iPhone XR el cihazına kişi ekleyip çıkararak size yardımcı olacaktır. İlk iOS el cihazınız olarak iPhone XR ile Android'den iOS'a geçtiyseniz, bu yayın cihazınızdaki kişileri yönetmeye başlamanıza yardımcı olacaktır. Daha fazla bilgi için daha fazla bilgi edinin.



İletişim bilgilerini akıllı telefonlarımıza kaydetmek, dizin listelerine veya adres hesap cüzdanlarına güvenmekten daha mantıklıdır. Normalde, telefonlarımıza kaydedilen kişi bilgileri, kişinin adı, soyadı, kişi telefon numaraları ve e-posta adreslerinden oluşur. Böylece, kişilerinizle ilgili tüm önemli ayrıntılara sahip olursunuz. Telefonlarınıza kaydedilen kişi bilgileri depolama alanında yer kaplar, bu nedenle bu bilgileri yönetmek zorunludur.

Bellek alanını optimize etmek ve yerden tasarruf etmek için, istenmeyen veya kullanılmayan kişileri telefonunuzdan silmeniz veya silmeniz önerilir. İstenmeyen kişi ayrıntılarının silinmesiyle serbest bırakılan bu depolama alanı, cihazınıza yeni kişiler eklerken de kullanılabilir.



Ancak, farklı bir soruna bir çözüm arıyorsanız, sorun giderme sayfası çünkü bu telefonla ilgili en yaygın sorunları zaten ele aldık. Sizinkine benzer sorunları bulun ve önerdiğimiz çözümleri kullanın. Sizin için çalışmıyorsa veya daha fazla yardıma ihtiyacınız varsa, bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. iPhone ile ilgili soru formu.



İPhone XR'nize Kişiler Ekleme

ekleme işlemi ve iPhone XR'nizden kişileri kaldırmak basit ve basittir ve neredeyse tüm kullanıcılar bunu hemen yapamaz. Önceki iPhone varyantlarından herhangi birine sahipseniz, bu kolay olmalıdır. Dikkat etmeniz gereken tek şey, ayar menüleri iOS sürümleri arasında değişiklik gösterdiğinden menü seçeneklerindeki küçük değişiklikler.

Aşağıda, iPhone XR'ye ve iOS 12'de çalışan diğer iPhone'lara kişi ekleme adımlarını gösterilmektedir.

  1. Gönderen Ev ekranında, Telefon simgesi.
  2. Dokunmak İletişim .
  3. ' + ” simgesi ekranın sağ üst köşesinde bulunur.
  4. İçin verilen alanlara bilgileri girin. İlk ad ve Son ad , sırasıyla.
  5. Üzerine dokunun Telefon Ekle seçeneğini belirleyin ve kişinin telefon numarasını girin.
  6. Üzerine dokunun E-posta Ekle yazın ve iletişim e-posta adresini yazın. Kişinin birden fazla telefon numarası ve e-posta adresi varsa ek alanları da doldurabilirsiniz.
  7. Dokunmak Bitti kaydetmek.

Üzerindeki adda gezinin veya arama yapın İletişim başarıyla kaydedilip kaydedilmediğini kontrol etmek için. Daha fazla kişi eklemek istiyorsanız, aynı adımları uygulayın. Kayıtlı kişiler gerektiğinde değiştirilebilir. Kişi ayrıntılarınızı yönetmek için Kişiler uygulamasını başlatmanız yeterlidir.

AYRICA OKUYUN: Apple iPhone XR'nizde görsel sesli posta nasıl kurulur ve erişilir

İPhone XR'nizden Kişileri Tek Tek Silme

Apple normalde birden fazla kişiyi veya tüm kişileri silmenize izin vermez doğrudan iPhone'unuzdan. Bununla birlikte, kişileri Kişiler uygulamasından tek tek silebilirsiniz. Bununla birlikte, bazı üçüncü taraf yazılımların varlığı, bir iPhone XR'den birden fazla kişinin silinmesini mümkün kılar. Aşağıdaki adımlar, bir iPhone XR'den tek tek kişileri silmenin standart adımlarını göstermektedir. Şöyle çalışır:

  1. Gönderen Ev ekranında, Telefon simgesi.
  2. Dokunmak İletişim .
  3. Silmek istediğiniz bir kişiyi seçin. Tıkla Düzenle düğmesine basın.
  4. Aşağı kaydırın ve Sil İletişim buton.

Diğer kişileri silmek için, iPhone'unuzdan tüm istenmeyen kişileri silmeyi tamamlayana kadar aynı adımları uygulayın.

Birden çok Kişiyi aynı anda doğrudan iPhone XR'nizden silme

Silmek için çok fazla kişiniz varsa ve işlemi hızlandırmak istiyorsanız, başvurmayı düşünmek için iki seçeneğiniz vardır. Ve bunlar aşağıdaki gibidir:

  1. İCloud'u kullanma. İCloud ile yalnızca yedek oluşturmakla kalmaz, aynı zamanda iPhone'unuzdan aynı anda birden fazla kişiyi silebilirsiniz. İşte böyle yapılır:
  • Açmak için hafifçe vurun Ayarlar Ana ekranınızdan uygulayın.
  • seçmek Hesaplar ve Şifreler.
  • Dokunmak iCloud .
  • Yanındaki düğmeyi aç / kapat Kişiler KAPALI.
  • İstenirse, İPhone'umda kal iPhone'unuzda önceden senkronize edilmiş iCloud kişilerini tutmak için.
  • Öğesine dokunun. İletişim dönmek için geç AÇIK tekrar.
  • Ardından Git tüm kişilerinizi iCloud'da saklamak için.
  • Ardından, İletişim değiştirmek KAPALI tekrar seçin ve ardından İPhone'umdan sil.
  • Bu noktada, Hesaplar ardından hesabınız için posta sağlayıcıyı seçin.
  • çevirin KAPALI Kişiler her hesapta seçin ve İPhone'umdan sil.

Bu, posta hesabınızın her biriyle ilişkili tüm kişileri silmelidir. İPhone'unuzda Facebook yüklüyse kalan tek kişi Facebook hesabınızdakiler olmalıdır. Tüm bu kişileri silmek için Ayarlar uygulamasını açıp Facebook'u seçmeniz yeterlidir. Ardından Kişiler'den kaldırmak için Kişiler'i KAPATIN.

AYRICA OKUYUN: Apple iPhone XR'niz için yazılım sürümünü ve güncellemeleri kontrol etme

  1. Üçüncü taraf yazılımları kullanma. Daha önce de belirtildiği gibi, tümünü silmek için alternatif araçlar veya üçüncü taraf yazılımlar da kullanabilirsiniz. birden fazla kişi doğrudan iPhone XR'nizden bir kerede. Bu amaca hizmet eden en güvenilir araçlardan biri Gruplar Uygulamanın. Bu uygulamayı kullanmak için, önce iPhone XR'nize indirip yüklemeniz gerekir. Aşağıdaki adımlar tüm süreç boyunca size yol gösterecektir. Google Grupları uygulamasını kullanmaya başlamak için birden fazla kişiyi sil iPhone XR'nizden doğrudan ve aynı anda:
  1. Şuraya git: Uygulama mağazası. Sadece dokunun Uygulama mağazası Ana ekrandan uygulamayı başlatın.
  2. İndirmek ve yüklemek için ekrandaki talimatları izleyin. Gruplar uygulamasını indirin.
  3. Uygulama başarıyla yüklendikten sonra açmak için üzerine dokunun. Sadece Google Grupları uygulama simgesi Ana ekrandan üzerine dokunun.
  4. İstenirse, Gruplar uygulamasına erişmek için İletişim .
  5. Gönderen grup listeyi seçin Tüm Kişiler .
  6. Kişilerinizden, silmek istediğiniz adları işaretleyin veya seçin. Bunu yapmak için kişi adının sol tarafındaki daire dış çizgisine dokunun. Seçilen kişilerde bir onay işareti gösterilir.
  7. Kaldırmak istediğiniz tüm kişileri seçtikten sonra, Eylem seçin ekranın üst kısmında bulunur.
  8. Bir açılır menü göründüğünde, Kişileri Sil .
  9. Dokunmak İPhone'umdan kaldır eylemi onaylamak için.
  10. Seçtiğiniz kişilerin başarıyla silinip silinmediğini kontrol etmek için, İletişim Uygulamanın. Seçilen kişiler artık listede görünmeyecek.

Ve bu, bu kılavuzdaki her şeyi kapsar. Daha fazla yardıma ihtiyacınız varsa veya ekleme ve silme konusunda sorun yaşıyorsanız iletişim bilgileri iPhone XR'nizde bu sitenin sorun giderme sayfasına giderek bize bir mesaj bırakın ve iOS destek ekibimizden nasıl yardım alacağınızla ilgili talimatları izleyin.

Umarım bu kılavuzu faydalı bulursunuz. Yeni iPhone XR cihazınızdan en iyi şekilde nasıl yararlanabileceğiniz konusunda daha kapsamlı eğitimler için lütfen bizi takip etmeye devam edin.

Umarım sorunu cihazınızla çözmenize yardımcı olabiliriz. Kelimeyi yaymamıza yardımcı olsaydınız çok memnun oluruz, bu yüzden yararlı bulduysanız lütfen bu yayını paylaşın. Okuduğunuz için çok teşekkür ederim!

İLGİLİ YAZILAR:

  • Apple iPhone XR'de iTunes Hatası 3194 Nasıl Onarılır, iPhone'u Geri Yükleyemiyor (Sorun Giderme Kılavuzu)
  • Apple iPhone XR Bellek Yönetimi Kılavuzu: iPhone XR'nizdeki kullanılabilir belleği nasıl kontrol edersiniz (Öğreticiler)
  • İOS güncellemesinden sonra mesaj göndermeyi durduran Apple iPhone XR nasıl düzeltilir?
  • Apple iPhone XR için Kişisel Erişim Noktası nasıl açılır veya kapatılır